Захранка VDE - Hi Pro Carp Red 1 КГ. - Van Den Eynde - Захранки - 1
  Захранка VDE - Hi Pro Carp Red 1 КГ. - Van Den Eynde - Захранки - 1

  Захранка VDE - Hi Pro Carp Red 1 КГ.

  320105
  7,30 лв.

  Богата на протеини смес, създадена за употреба при риболов на шаран и трофейни екземпляри лин, кефал и платика. Съдържа частици, които са достатъчно големи за да привлекат и задържат по-големи риби.

  Перфектна за улов на трофейни екземпляри както на състезания, така и при свободен риболов.

  Доказани предложения за рецепти:

  1.Една опаковка Hi-Pro Specimen Carp , една опаковка Grilled Hemp (пекан коноп). С тази смес се получават много добре омесени топки за риболов на голяма дистанция и използване на мощни прашки. Може да се използва за слепване на по-големи частици като царевица, протеинови топчета и др.

  2.Една опаковка Hi-Pro Specimen Carp с равно количество бяла или кафява галета. Използва се при риболов на плувка в плитки води. Добре е да се приготви известно време преди началото на риболова за да бъде максимално ефективна.

  3.Една опаковка Hi-Pro Specimen Carp с равно количество едра бяла галета и една голяма франзела бял хляб, размачкани в рехава смес, която се разпада още при допира с водата.За води по-дълбоки от 2м, направете сместа по-твърда. Този метод може да даде впечатляващи резултати при риболов с троха в течащи води за кефал, голяма червеноперка и платика.

  Изборът на световните шампиони: Двама от всепризнатите авторитети в областта на захранките, Марсел ван ден Енде и четирикратният световен шампион Боб Нъд са обединили богатия си опит за да формулират тази печеливша смес за захранка.

  Боб няма равен при риболов на едра риба и Hi-Pro Specimen Carp red е захранката, която той използва за да атакува богатите на риба води с такъв успех.

  Аромати - Red

  Разфасовка - 1 кг.
  Няма оценки
  Добавен за сравнение