Захранка VDE - Dynamic Feeder 1 КГ. - Van Den Eynde - Захранки - 1
  Захранка VDE - Dynamic Feeder 1 КГ. - Van Den Eynde - Захранки - 1

  Захранка VDE - Dynamic Feeder 1 КГ.

  321626
  7,50 лв.

  Захранка отличаваща се със следните характеристики:

  - Превъзходно качество

  - Смес базирана на млян и пекан коноп

  - Експлодира от 'фидера'

  - Подходяща за кефал, мряна, платика, шаран, червеноперка

  Употреба:

  Проектирана основно за използване с отворен 'фидер' (хранилка) в спокойни и течащи води. Съставките са подбрани така, че да се получи изключително активна смес, която да работи бързо - привличайки и стимулирайки към хранене повечето видове риби.

  Съставките на DYNAMIC FEEDER реагират много бързо на влагата. Омесена сухо, тя ще стане активна в момента, в който попадне във водата. Добавянето на вода не само овлажнява, но и ускорява нейното действие.

  Колкото е по-дълбоко, толкова по-влажна трябва да е сместа. По-плитката вода изисква по-суха смес.

  Доказани предложения за рецепти:

  1. Използвана самостоятелно в течаща вода за риболов с 'фидер' (хранилка) на кефал и мряна, използвайки комбинация от коноп и бял червей или 'кастери' (какавиди на белия червей).

  2. Смесете 2 части DYNAMIC FEEDER, една част FISH MEAL за риболов в спокойни води на шаран и лин с 'фидер' (хранилка), използвайки 'кастери' (какавиди на белия червей), царевица, оцветени в червено бели червеи.

  3. Смесете 1 част DYNAMIC FEEDER, една част CHAPELURE BRUNE за получаването на универсална смес за спокойни и бавно движещи се води. Добавете 'скуотс' (дребен бял червей), накълцани червени червей или 'кастери' при риболов на платика.

  Разфасовка - 1 кг.
  Няма оценки
  Добавен за сравнение