Воблер Salmo - Freediver Saltwater Super Deep Runner 120 F - Salmo - Воблери - 1
  Воблер Salmo - Freediver Saltwater Super Deep Runner 120 F - Salmo - Воблери - 2
  Воблер Salmo - Freediver Saltwater Super Deep Runner 120 F - Salmo - Воблери - 1
  Воблер Salmo - Freediver Saltwater Super Deep Runner 120 F - Salmo - Воблери - 2
  Воблер Salmo - Freediver Saltwater Super Deep Runner 120 F - Salmo - Воблери - 1 Воблер Salmo - Freediver Saltwater Super Deep Runner 120 F - Salmo - Воблери - 2
  Воблер Salmo - Freediver Saltwater Super Deep Runner 120 F - Salmo - Воблери - 1

  Воблер Salmo - Freediver Saltwater Super Deep Runner 120 F

  ЦВЯТ
  936435
  22,20 лв.

  След цяла година тежка работа от страна на дизайнерите и множество тестове с помощта на 3D принтиращи техники, Salmo гордо представят новия Salmo Freediver 12 SDR. Това е floating (плуваща) примамка, която достига значителни дълбочини, с уникална издължена форма и голяма лопатка, като никоя друга на пазара.

  Вътрешността на воблера също го отличава от всички останали. Разполага с две тракащи камери за ниско- и високочестотни звуци, а Long Cast (LC) системата за пренасяне на тежестта позволява по-далечни замятания с по-малко оплитания. Freediver задава нови стандарти в начина, по който риболовците ще могат да ловят със супердълбоко газеща примамка.

  Използването на най-висококачествени компоненти като отлични куки Mustad KVD Triple Grip и най-нови технологии за производство и финален завършек на примамката позволяват постигане на характеристики, които не се притежават от други подобни примамки.

  Ефективността на Freediver е тествана по водоеми в Европа и САЩ. Във всеки един от тях „новото бебче" на Salmo показва на какво е способно и изкушава хищниците. Целта на примамката са главно бяла риба, щука, костур, сом и други видове, като някои от хванатите по време на тестовете са с наистина впечатляващи размери!

  Как да ловим с Freediver?

  Колко често си мислите за риболов в екстремно дълбоки води? Поемете въздух, вече ще можете да го праткикувате по-лесно от всякога! Salmo Freediver Super Deep Runner (SDR) е еднакво ефективен независимо дали го използвате за кастинг или тролинг. Най-добрият начин да откриете специалните възможности на примамката е просто като я пробвате.

  Когато Freediver 12 се използва с плетено влакно 0,16 и се влачи със скорост 3.2 км/ч 35 метра зад лодката, успява лесно да достигне дълбочина от 9 метра. С увеличаване на разстоянието между примамката и кърмата на лодката, се увеличава и дълбочината на газене. Като резултат от това, примамката може да достигне невероятните 12 метра дълбочина, ако се държи на разстояние 60 метра от кърмата.

  Този резултат е недостижим от други примамки със сходни параметри на пазара. Freediver също притежава ефективна кастинг система, която позволява наистина далечни замятания с традиционен кастинг, а редуването на изключително бавна със супер бърза скорост при прибиране осигурява перфектната акция.

  Цветове - BSA / HCS / HRH / BMM / GMM / HPS

  Дължина - 12 см.

  Тип - Плуващ

  Дълбочина -

  Куки - 3 бр. тройки куки № 4

  Тегло -

  Няма оценки
  СНИМКАРЕФ. №ЦВЯТЦЕНАКОЛИЧЕСТВО
  -BSA 22,20 лв.
  add_circle ДОБАВИ
  -HRH 22,20 лв.
  add_circle ДОБАВИ
  -GMM 22,20 лв.
  add_circle ДОБАВИ
  -HCS 22,20 лв.
  add_circle ДОБАВИ
  -HPS 22,20 лв.
  add_circle ДОБАВИ
  -BMM 22,20 лв.
  add_circle ДОБАВИ
  Добавен за сравнение