• -15%
Въдица Black Cat - Passion Pro DX Boat - 2.50 M. - Black Cat - Сомски въдици за тролинг - 1
Въдица Black Cat - Passion Pro DX Boat - 2.50 M. - Black Cat - Сомски въдици за тролинг - 1

Въдица Black Cat - Passion Pro DX Boat - 2.50 M.

2652
136,00 лв. 160,00 лв. -15%

Passion Pro DX Boat е серия от спининг въдици, предназначени основно за риболов на сом и други едри хищници. Това е легендарен модел, който е еволюирал през годините и е достигнал върхово ниво на изпълнение и надеждност.

Въдиците от този модел са вдъхновени от създателите си и притежават способността, здравината и борбеността да се изправят срещу гигантски екземпляри и никога да не се предават, дори и пред най-големите, трофейни сомове.

Всички въдици с името Passion Pro DX Boat са изработени от висококачествени и надеждни материали като специална нова формула карбон HM материал бланка, който ще ви осигури едновременно необходимата здравина и лекота. Карбоновата бланка е покрита със специална смола за допълнителна защита - Epoxy Coated

Всяка пръчка е окомплектована с модерен, надежден и солиден макародържач на винт, подходящ за различни по големина макари. Дръжката е изработена от специален EVA материал, позволяващ при необходимост по-здрав и надежден без приплъзване захват.

Едно от големите предимства на модела са неговите подсилени и перфектни, разпределящи натоварването при замятане SIC воадчи, чиито пръстени, доказали се в продължение на дълги години са подходящи както за употребата на монофилни, така и за многократна употреба на плетени влакна.

Passion Pro DX Boat се отличава с иновативен дизайн,, както и способност за перфектно поведение в екстремни ситуации. Предлага съчетание между отлична цена и високо, безкомпромисно качество, технологии, финес, стил и дизайн, на които може да се доверите и няма да съжалявате, а удоволствието от риболова на сом ще бъде пълно, максимално и незабравимо.

Една наистина универсална въдица за сомски риболов, подходяща  както за кльонк и дрифт риболов, така и за вертикален такъв с огромни тежести.

Акция - 400 гр.

Брой секции - 2

Брой водачи - 7

Дължина - 2.50 м.

Транспортна дължина - 1.25 м.

Тегло - 347 гр.

Няма оценки
Добавен за сравнение