• -15%
Въдица Abu Garcia - Salty Style Light Shore Jigging 7/35 - 2.90 M. https://goo.gl/maps/5LEQaNQALzn
Спининг въдица Abu Garcia - Salty...
Спининг въдица Abu Garcia - Salty...
Спининг въдица Abu Garcia - Salty...
Въдица Abu Garcia - Salty Style Light Shore Jigging 7/35 - 2.90 M. https://goo.gl/maps/5LEQaNQALzn

Спининг въдица Abu Garcia - Salty Style Light Shore Jigging 7/35 - 2.90 M.

4248
330,65 лв. 389,00 лв. -15%

Salty Style Light Shore Jigging е серия от въдици, предназначени за риболов от брега и подходящи за спининг с примамки до 40 грама. Те могат да се използват както в сладка, така и в солена вода.

Моделите от тази серия отговарят на най-високите изисквания за качество на изработка и материалите, защото са разработени за японският вътрешен пазар. В техните неоспорими качества, каквито са ниското тегло и отличен строй, вече могат лично да се уверят и българските риболовци, тъй като сега тези модели са достъпни и на нашият пазар.

Лекотата на тези превъзходни въдици е първото нещо, което ще спечели вашето внимание. Именно високата интензивност на движенията са част от спецификата на този риболов, което определя и високият приоритет на това такъмът да бъде с възможно най-ниско тегло - цел, която определено е постигната в тази серия.

Благодарение на оплетката на въглеродните влакна под ъгъл от 45 и 135 градуса бланката придобива много стегнат строй с превъзходни кастинг характеристики и висока точност на замятането, а структурната здравина е значително повишена.
 
Високата устойчивост на корозия е постигната с използването на водачи Fuji KR-X. Тяхната употреба, също така, редуцира теглото с 50% в сравнение с конвенционалните водачи. Формата и разположението им, благоприятстват лесното изнизване на влакното и минимизрат оплитанията.
 
Също като самата въдица е и нейната визия - лека и елегантна с приятни ненатрапчиви акценти, които само подчертават високият клас на японската изработка.

Акция - 7 до 35 гр.

Брой секции - 2

Брой водачи -

Дължина - 2.90 м.

Транспортна дължина - 1.50 м.

Тегло - 156 гр.

Няма оценки
Добавен за сравнение

Използваме бисквитки за да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието
на сайта, се съгласяваш и с използването на бисквитки - научи повече